Fiind un restaurant cu specific italienesc, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoriei Buongiorno Terminal Schengen din aeroportul internațional Henri Coandă te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei. În Trattoriei Buongiorno Terminal Schengen vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza pe vatra sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.  

Te așteptăm la Trattoria Buongiorno Terminal Schengen pentru o experientă italiană autentică!

Vezi imagini din Trattoria Buongiorno terminal schengen
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe