Trattoria Buongiorno Băneasa, este un restaurant cu specific italian cu pizzerie și bistro. Aici se organizează evenimente private, aniversări, cine romantice, întâlniri de afaceri, etc. La Trattoria Buongiorno Băneasa îți aducem în fiecare farfurie miresmele bucătăriei italiene, amestecate cu o atmosferă caldă și primitoare.

Fiind un restaurant cu specific italian, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoriei Buongiorno Băneasa te invită să faci o călătorie culinară în zonă mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei. În Trattoriei Buongiorno Băneasa vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza la cuptor cu lemne sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.  


Te așteptăm la Trattoria Buongiorno Băneasa pentru o experientă italiană autentică!

Vezi imagini din Trattoria Buongiorno Băneasa
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe