BUONGIORNO ITALIAN
Victoriei

Trattoria Buongiorno Victoriei este prima locație în care Buongiorno și-a întâmpinat clienții cu delicioasele mâncăruri italienești.

BUONGIORNO ITALIAN
primăverii

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Primăverii și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

BUONGIORNO ITALIAN
Băneasa

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Băneasa și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

BUONGIORNO ITALIAN
terminal schengen

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Terminal Schengen din aeroportul Henri Coandă si poţi alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare.

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe