O4F Gift Voucher


Acum poți face cadou celor dragi un voucher plin de distracție și arome.  


Cum poți intra în posesia lui?

Voucherul poate fi achiziționat din locațiile afiliate și poate avea orice valoare dorești,  multiplu de 50 lei. Trebuie doar să-l soliciți ospătarului, să alegi valoarea lui și este  gata să fie oferit.

Comenzi pentru angajați corporate:

Acest voucher poate reprezenta o metodă sigură de recompensare și motivare a angajaților, oferindu-le momente de relaxare alături de cei dragi într-unul din restaurantele noastre.

Locații afiliate:
Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu, Trattoria Buongiorno Victroriei, Trattoria Buongiorno Covaci,Trattoria Buongiorno Băneasa, Trattoria Buongiorno Primăverii, Trattoria Buongiorno Lido,  Trattoria Buongiorno & City Cafe Terminal Schengen, City Grill Primaverii, City Grill Covaci, City Grill Floreasca, City Cafe Charles de Gaulles și Restaurant Pescăruș.


Comandă gift voucherul aici: vera.mitu@citygrill.ro  sau la telefon  0725.558.054

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe