Fii îngerul unui bătrân!


Grupul Restaurantelor City Grill sprijină, cu ajutorul clienților restaurantelor City Grill, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, afectate de singurătate, boală și griji materiale, beneficiarii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Fiecare client care dorește să ofere ajutor vârstnicilor poate să doneze în restaurantele City Grill, un meniu de prânz. Cu banii strânși și cu ajutorul voluntarilor Fundației Principesa Margareta a României vom asigura o masă caldă bătrânilor incluși în program.


Clienţii care donează un “meniu în așteptare” la City Grill dăruiesc, în fapt, masa festivă de Crăciun, o masă specială pentru aniversarea vârstei sau o masă caldă la pachet de care se bucură vârstnicii aflaţi astăzi în situații dificile de viață.

“Meniu in asteptare” este un mecanism care invită la generozitate și face mai facil actul donației. Campaniea socială inițiată de City Grill este prezentată în reportajul oferit de ProTv.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/meniul-in-asteptare-solutia-civilizata-prin-care-poti-hrani-un-om-sarman-ideea-din-spatele-unui-sistem-adus-din-occident.html


Rezervă o masă acum și susține un bătrân neajutorat!

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe