Restaurante evenimente corporate

Cheia succesului unui eveniment corporate la restaurant este crearea unei atmosfere unice, care depinde de cultură organizatională a respectivei companii. La restaurantul Trattoria Buongiorno, suntem atenți la cele mai mici detalii pentru organizarea evenimentului tău corporate, fie că este un eveniment intern, pentru angajați, fie că este vorba de o gală, o aniversare sau o recepție adresată clienților potențiali, existenți sau partenerilor de afaceri.

Restaurantul Trattoria Buongiorno îți pune la dispoziție și un consilier pentru evenimente corporate care te poate ajuta să organizezi cea mai tare petrecere pentru parteneri sau angajați.

Consilierul de evenimente corporate al restaurantului va ține cont de tipul petrecerii, de data și ora evenimentului, de tematica aceastuia, de numărul de persoane invitate și își va propune o locație pe măsură. Consilierul de evenimente te va scuti de o mulțime de griji în organizarea de evenimente corporate, cum ar fi cele legate de muzică, aranjamentele pentru sală de petrecere, serviciile video sau foto și multe altele. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente pentru care restaurantul Trattoria Buongiorno este recunoscută sunt doar câteva din ingredientele rețetei succesului pentru o petrecere pe care oaspeții tăi nu o vor uita prea curând! În plus, pentru că Trattoria Buongiorno face parte din grupul City Grill, poți alege din mai multe restaurante în punctele cheie ale Bucureștiului în funcție de mărimea evenimentului tău corporate.

Te asteptăm să ne faci o vizită să găsim impreună soluția potrivită pentru organizarea evenimentului tău! Prin intermediul acestui formular, poți cere o ofertă pentru organizarea unui eveniment corporate la restaurantul Trattoria Buongiorno. Un consultant City Grill va prelua și înregistra cererea și te va contacta în cel mai scurt timp pentru o ofertă personalizată.


Alte evenimente pe care le poti organiza in restaurantele Trattoria Buongiorno din Bucuresti:
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe