Restaurant nunți Bucuresti

Alege un restaurant pentru nuntă în București perfect pentru a sărbători cel mai important eveniment din viața voastră. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente pentru care restaurantele Buongiorno din București sunt recunoscute sunt doar câteva din ingredientele rețetei succesului pentru o nuntă pe care oaspeții tăi nu o vor uita prea curând!

Restaurantul Trattoria Buongiorno îți pune la dispoziție un consilier de evenimente, care răspunde prompt solicitărilor tale, coordonează organizarea nunții la restaurant, te ajută să alegi meniuri și teme personalizate și îți propune un restaurant pentru nuntă în București din rețeaua Grupului CityGrill, adecvat tematicii alese de voi și a numărului de participanți. Pentru o nuntă de vis, restaurantul Trattoria Buongiorno din București îți pune la dispoziție Servicii foto/video, Ecran de proiecție, Tort personalizat, Muzică – DJ, Live band, Hostess, Aranjamente salon, Transport de lux sau Aranjamente florale.

Prin intermediul acestui formular, ne puteți cere o ofertă pentru nunta voastră. Un consultant CityGrill va prelua și înregistra cererea și vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a vă prezenta o propunere. Contactați-ne chiar astăzi pentru a primi o ofertă personalizată care să răspundă exact cerințelor voastre!


Alte evenimente pe care le poti organiza in restaurantele Trattoria Buongiorno din Bucuresti:
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe