Restaurant majorat București

Alege un restaurant pentru majorat în București perfect pentru a sărbători acest eveniment unic din viața ta. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente pentru care restaurantele Buongiorno din București sunt recunoscute sunt doar câteva din ingredientele rețetei succesului pentru un majorat pe care oaspeții tăi nu îl vor uita prea curând!

Restaurantul Trattoria Buongiorno îți pune la dispoziție un consilier de evenimente, care răspunde prompt solicitărilor tale, coordonează organizarea majoratului la restaurant, te ajută să alegi meniuri și teme personalizate și îți propune un restaurant pentru majorat în București din rețeaua Grupului CityGrill, adecvat tematicii alese de voi și a numărului de participanți. Pentru un majorat de neuitat, restaurantul Trattoria Buongiorno îți pune la dispoziție Servicii foto/video, Ecran de proiecție, Tort personalizat, Muzică – DJ, Live band, Hostess, Aranjamente salon, Transport de lux sau Aranjamente florale.

Prin intermediul acestui formular, ne puteți cere o ofertă pentru petrecerea de majorat. Un consultant CityGrill va prelua și înregistra cererea și vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a vă prezenta o propunere. Contactați-ne chiar astăzi pentru a primi o ofertă personalizată care să răspundă exact cerințelor tale!


Alte evenimente pe care le poti organiza in restaurantele Trattoria Buongiorno din Bucuresti:
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe