Restaurant cu muzică live

În restaurantul cu muzică live Trattoria Buongiorno ți-am pregătit o experientă italiană autentică: atât atmosfera romantică a Italiei, cât și un meniu variat cu fructe de mare, paste, pizza italiană, un vin ales de Toscana și nu în ultimul rând un Tiramisu delicios.

Trattoria Buongiorno este un restaurant din București cu specific italienesc. Mâncărurile din meniul restaurantelor Trattoriei Buongiorno te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei la vatră. În restaurantul cu muzică live Trattoria Buongiorno poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

Te asteptăm în restaurantul Trattoria Buongiorno pentru o atmosferă rafinată, muzică live și mâncarea savuroasă!
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe