BUONGIORNO ITALIAN
VICTORIEI

 
 

Anumite detalii și decorațiuni ale nobilei case, cum ar fi tavanele înalte discret pictate sau candelabrul din sticlă de Murano, nu fac decât să îi încânte pe cei care aleg să se înfrupte cu un prânz rapid sau cu o cină specială în această locație.

 

 

Îți oferim experiență unei mese culinare fine destinate oricărei ocazii, într-o atmosferă caldă și primitoare. Trattoria Buongiorno Victoriei este locul perfect atât pentru un prânz de afaceri, cât și pentru o cină romantică.

Fiind un restaurant cu specific mediteraneean, mâncărurile din meniul pe care îl vei găsi în Trattoria Buongiorno Victoriei te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara  pastelor și a pizzei. În Trattoria Buongiorno Victoriei vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.  

Te așteptăm să te îndrăgostești la Trattoria Buongiorno Victoriei, locul care aduce în mijlocul Bucureștiului un pic de… Italia.